Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, a anunţat joi că angajează peste 700 de persoane în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania are acum 5.000 de angajaţi.

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, anunţă o amplă campanie de recrutare la nivel naţional în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva. Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajaţi să lucreze pe diverse poziţii, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, barista la McCafé, hostess sau guest experience leader”, a informat compania.

Mai mult, cei care îşi doresc să aibă şansa de a conduce un restaurant McDonald's pot aplica pentru poziţia de manager trainee. Beneficiile disponibile tuturor angajaţilor McDonald’s includ un program de lucru flexibil, training-uri continue de dezvoltare, un program de carieră şi posibilitatea de promovare rapidă, precizează compania.

„McDonald’s este unul dintre cei mai importanţi angajatori din România. Continuăm planurile de investiţii în oameni şi dorim să repornim procesele de recrutare. Un manager trainee are şansa de a lucra pe o poziţie managerială în aproximativ nouă luni, dacă urmează paşii planificaţi împreună cu coordonatorul său”, a declarat Irina Ignătescu, director de resurse umane Premier Restaurants România.

De altfel, compania a deschis cel mai nou restaurant, în urmă cu trei săptămâni în Bucureşti, la Piaţa Progresul, unde a creat 50 de noi locuri de muncă.

”Pregătirea pentru sezonul estival şi planurile de dezvoltare ale companiei, care includ deschiderea a încă două restaurante până la finalul anului, necesită o mărire a echipei din România cu peste 700 de noi colegi”, mai arată compania.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 157 de restaurante în locaţii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 85 de restaurante în 26 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România şi are o echipă de peste 5.000 de angajaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.