Consiliul de Administraţie al transportatorului naţional de ţiţei Conpet Ploieşti a decis prelungirea duratei mandatului directorului general, Dan - Silviu Baciu, pe o perioadă de încă patru luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul de Administraţie a aprobat, prin Decizia nr. 13/ 25.05.2018, prelungirea duratei mandatului directorului general în funcţie, Dan - Silviu Baciu, pe o perioadă de patru luni, respectiv până la data de 6 octombrie 2018 sau până la implementarea pentru directorul general a OUG nr. 109/ 2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 111/ 2016, dacă aceasta va avea loc mai devreme de data expirării mandatului directorului general”, arată un comunicat transmis vineri de Conpet Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deţine 58,71% din acţiuni.

Societatea are o capitalizare de 850,17 milioane lei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.