Metrorex anunţă, joi, că a avut loc o lucrare de amploare la Piaţa Victoriei 2, fiind schimbat un macaz. Intervenţia a fost realizată noaptea pentru a nu perturba circulaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noaptea trecută, la staţia de metrou Piaţa Victoriei 2 a fost realizată o lucrare de amploare. Echipele specializate au coborât în calea de rulare pentru schimbarea unui macaz”, a transmis, joi, Metrorex.  

Sursa citată a precizat că, pentru fiecare lucrare de o asemenea anvergură, angajaţii se pregătesc, au sarcini bine definite, iar toate elementele necesare lucrării sunt măsurate, inscripţionate şi pregătite după un plan bine pus la punct.  

”Un efort imens, o coordonare perfectă, mult antrenament, totul pentru ca lucrarea să fie dusă la bun sfârşit într-un timp cât mai scurt, astfel încât circulaţia trenurilor de a doua zi să se desfăşoare în parametri optimi de siguranţă”, a mai transmis Metrorex.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.