Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a inspectat, luni, şantierul autostrăzii A3, la intrarea în Bucureşti, declarându-se ”extrem de nemulţumit”. Şova a afirmat că va lua ”cele mai severe măsuri” împotriva constructorului care nu a întâmpinat alte probleme decât ”lene şi slabă mobilizare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şova s-a deplasat, luni, pe şantierul autostrăzii A3, la intrarea în Bucureşti, la intersecţia cu Şoseaua Petricani pentru a inspecta lucrările şi dacă termenul de 1 decembrie va fi respectat.

"Am venit să evaluez, dacă va fi respectat termenul de 1 Decembrie. Sunt extrem de nemulţumit de modul în care antreprenorul îşi îndeplineşte obligaţiile. Voi lua cele mai severe măsuri împotriva acestui constructor. Lucrările au întârziat din cauza lenei şi a slabei mobilizări, pentru că, de 5 luni, nu mai are nicio barieră administrativă. (...) Vreau ca înainte de sărbătoarea naţională să deschidem traficul pe acest segment", a declarat ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.