Retailerul german Lidl România a anunţat luni că va deschide joi, 23 iunie, două magazine, unul în Bucureşti şi unul în Bucov, judeţul Prahova, creând peste 40 de noi locuri de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lidl România inaugurează pe 23 iunie două magazine, unul în Bucureşti şi unul în Bucov, judeţul Prahova. Odată cu deschiderea acestor două magazine, s-au creat peste 40 de noi locuri de muncă”, potrivit unui comunicat.

Fiecare dintre cele două unităţi are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 mp. De asemenea, unitatea Lidl din Bucureşti dispune de peste 95 locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Bucov are peste 130 de locuri de parcare.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Odată cu inaugurarea celor două magazine Lidl, au fost create peste 40 de noi locuri de muncă.

”Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului, noile magazine Lidl din Bucureşti şi Bucov dispun de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficienţă energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenţă şi sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalaţiile de climatizare”, anunţă compania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.