Lichidatorul judiciar Mihaela Triculescu este luată în calcul pentru conducerea ANAF, după ce ministrul Finanţelor a solicitat premierului revocarea lui Ionuţ Mişa de la şefia instituţiei, conform Profit.ro

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Mihaela Triculescu este specialist în insolvenţă, fost director adjunct în Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor Dolj, este luată în calcul la acest moment ca înlocuitor, menţionează Profit.ro.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a anunţat joi că a înaintat premierului propunerea de înlocuire a şefului ANAF, în acord cu strategia sa cu privire la funcţionarea instituţiei.

„Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea din funcţia de preşedinte al ANAF a domnului Ionuţ Mişa. Anul 2019 este un an cu foarte multe provocări, în special în zona economică, iar ANAF, ca principala, poate, instituţie publică din România, trebuie să-şi schimbe radical comportamentul”, a declarat el.

 
 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.