Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, anunţă, miercuri seară, un zbor charter de la Craiova către Istanbul, de 2 ori pe săptămână, până în 29 decembrie. Primarul explică faptul că zborul este dedicat şi componentei de business, facilitând transferul de personal al companiei FordOtosan România

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Veşti extraordinare pentru iubitorii zborurilor către destinaţii fascinante din lumea întreagă. În premieră, din această toamnă, se va putea zbura direct de pe Aeroportul International Craiova către Istanbul cu un zbor charter, disponibil de două ori pe săptămână, până pe data de 29 decembrie”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul din Craiova explică că zborul va fi operat în zilele de luni şi vineri, ”oferind o flexibilitate crescută pentru planificarea călătoriilor pentru a explora frumuseţile istorice, culturale şi culinare ale Istanbulului”.

”Cu o valabilitate a zborului până pe data de 29 decembrie, înseamnă că aveţi timp suficient să vă bucuraţi de această nouă destinaţie în timpul sezonului sărbătorilor de iarnă. De asemenea, zborul este dedicat şi componentei de business, facilitând transferul de personal al companiei FordOtosan Romania”, a mai transmis primarul.

La rândul lor, reprezentanţii Aeroprotului Craiova au transmis că zborul este operat cu o aeronavă de tip B737-400, biletele putând fi cumpărate de la agenţiile partenere.

”Cea mai aşteptată destinaţie de pe Aeroportul Internaţional Craiova este acum pe harta zborurilor operate direct din capitală Băniei! Istanbul-Turcia este oraşul tuturor posibilităţilor: de la un city break de weekend, la shopping, turism medical sau nod de conexiune către alte destinaţii din întreagă lume, cu siguranţă zborul charter operat de compania TAILWIND va deveni vedeta acestui sezon”, au transmis oficialii aeroportului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.