Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a anunţat joi că va deschide în 29 iunie cel de-al doilea magazin din Craiova, în care vor lucra 100 de angajaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magazinul are o suprafaţă de 11.200 metri pătraţi, o gamă de 30.000 produse şi peste 380 locuri de parcare. 

”Pentru amenajarea magazinului s-au golit zilnic opt autocamioane, iar la finalul celor două luni de aprovizionare şi pregătire pentru marea deschidere au fost descărcaţi 21.000 de paleţi cu marfă transportaţi în 500 de autocamioane”, se arată în comunicat.

Cei 100 de angajaţi ai magazinului vor oferi clienţilor consiliere la raft pentru achiziţionarea produselor şi soluţii personalizate de amenajare sau reamenajare a casei şi grădinii.

”Suntem foarte mulţumiţi de modul în care primul magazin din Craiova a fost primit de către zona de sud a ţării, de aceea am decis ca la jumătatea acestui an să deschidem cel de-al doilea magazin. Locuitorii din Craiova sunt foarte întreprinzători şi alocă timp şi bugete pentru construcţia şi decorarea caselor”, a declarat directorul general al Leroy Merlin, Frederic Lamy.

Cu ocazia lansării, retailerul a pregătit oferte unice, în număr limitat, valabile doar în magazinul din Craiova, în perioada 29 iunie – 15 iulie 2017.

Primul magazin din Craiova a fost inaugurat în anul 2014 şi a fost totodată primul magazin din regiunea de sud a ţării. Unitatea din cadrul Electroputere Parc se întinde pe o suprafaţă totală de peste 13.000 de metri pătraţi şi comercializează o gamă de 30 000 produse.

Odată cu magazinul din Craiova, Leroy Merlin ajunge la o reţea de 17 unităţi la nivel naţional. În anul 2017, retailerul a înregistrat 10 milioane de clienţi în toate magazinele din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.