Numărul doi pe piaţa de DYI din România, Leroy Merlin, a anunţat joi că are un nou membru în comitetul director, Andreea Mihai, fost director de marketing şi comunicare al Carrefour România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asfel, Mihai este noul lider pe marketing şi e-commerce al Leroy Merlin România.

”Experienţa Andreei Mihai cumulată în cei 18 ani de activitate, în calitate de membru în comiteul executiv al unui retailer de top, viziunea sa de business şi demersul de expansiune a grupului Leroy Merlin au condus la definirea acestui parteneriat”, se arată în comunicat.

Mihai a spus, în cadrul comunicatului, că, după ce a plecat de la Carrefour, a făcut consultanţă pentru cinci firme.

”În cele câteva luni de la plecarea mea din Carrefour, am făcut consultanţă pentru cinci firme şi am investit alături de o parteneră într-un business on-line. În acest timp, am interacţionat şi cu Leroy Merlin şi după mai multe discuţii, am decis să mă alătur acestei companii, care pune în centrul atenţie eforturilor zilnice omul – atât omul client, cât şi omul colaborator în cadrul companiei. Cultura companiei în acest sens este atât de puternică încât m-a cucerit”, a afirmat Mihai.

Mihai a subliniat şi acţiunile de CSR întreprinse până acum de Leroy Merlin. Începând cu luna februarie 2017, compania a anunţat că a demarat procesul de delistare a tuturor produselor din lemn, provenite de la companii naţionale şi internaţionale, care nu respectă standardele de sustenabilitate şi certificările FSC (Forest Stewardship Council) si PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification).

În România funcţioneaza 17 magazine Leroy Merlin, cu peste 2000 de angajaţi, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara şi Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.