Lanţul de magazine Profi a anunţat luni că va continua să deschidă magazine şi că discută cu mai mulţi retaileri nealimentari în vederea preluării unei părţi din salariaţii pe care aceştia îi disponibilizează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Profi oferă o mână întinsă celor care, fortaţi de împrejurările actuale, intră în şomaj tehnic. Discuţii cu mai mulţi retaileri nealimentari în vederea preluării unei părţi din salariaţii pe care aceştia îi disponibilizează se poartă deja, dar reţeaua este gata să extidă lista firmelor eligibile”, a precizat compania, fără a preciza despre câţi angajaţi este vorba.

Lanţul are o reţea de peste 1.200 de magazine si 18.000 de angajaţi.

“Facem pregătiri pentru perioada următoare, când ne aşteptăm să ne mărim considerabil efectivele deoarece acum misiunea noastră principală nu mai sunt afacerile, ci să acţionăm ca o organizaţie privată care hrăneşte populaţia”, a declarat Pawel Musial, directorul general al magazinelor Profi.

Compania are peste 1.200 de magazine şi 18.000 de angajaţi în mai bine de 500 de localităţi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.