Retailerul Kaufland a deschis un nou magazin în Bucureşti şi ajunge la o reţea de 148 de magazine în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Kaufland inaugurează miercuri, 26 ianuarie, un nou magazin în sectorul 4 al Capitalei. Astfel, compania ajunge la o reţea de 148 de magazine în România, dintre care 18 sunt în Bucureşti", anunţă compania.

Prin deschiderea noului magazin, Kaufland creează încă 100 de locuri de muncă noi.

Hipermarketul se întinde pe o suprafaţă totală de peste 17.000 metri pătraţi, cu un spaţiu de vânzare de 3.900 metri pătraţi.

"Noul magazin va avea o suprafaţă de peste 3.600 mp de spaţiu verde la sol, pe care s-au plantat 29 de arbori, şi 1.700 mp de acoperiş verde, cu 30 de arbuşti de talie medie", arată compania.

Noul hipermarket dispune de o parcare cu 315 de locuri şi 4 locuri cu acces la staţiile e-charge de încărcare rapidă a maşinilor electrice.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 ţări, 139.000 de angajaţi şi o reţea de 148 de magazine în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.