Kärcher, jucător în sectorul de tehnologie de curăţare, a inaugurat noul său sediu din Bucureşti, în urma unei investiţii de 11,5 milioane de euro. Compania a avut o cifră de afaceri de 26,5 milioane de euro anul trecut, iar pentru 2027 estimează o dublare a acesteia, de până la 50 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Kärcher, lider mondial în tehnologia de curăţare, a inaugurat noul său sediu din Bucureşti, în urma unei investiţii de 11,5 milioane de euro a grupului german în România. Noul sediu se află în Pipera, Voluntari, are 5 nivele şi acoperă o suprafaţă de 7.300 mp”, anunţă compania.

Deschiderea noului sediu din Pipera reprezintă cea mai importantă investiţie a grupului german în România de anul acesta, ultimele investiţii semnificative fiind deschiderea celor mai noi reprezentanţe Kärcher Center, în Timişoara şi Militari Shopping.

”Kärcher România a demonstrat că are capacitatea unei creşteri rapide, iar obiectivele au devenit din ce în ce mai ambiţioase, drept pentru care am decis să investim în construcţia unui nou sediu. Prin acest nou sediu, am creat condiţiile potrivite pentru a oferi servicii excelente clienţilor noştri din România. Clădirea modernă a fost gândită astfel încât să răspundă nevoilor noastre de business pentru următorii ani. Aceasta cuprinde toată infrastructura necesară: un centru de training (Academia), un centru logistic, o zonă de service foarte bine echipată, zone demo şi o reprezentanţă emblematică Kärcher Center de 600 mp. Toate acestea ne permit să oferim clienţilor şi dealerilor noştri locali servicii personalizate şi de cea mai înaltă calitate”, a declarat Hartmut Jenner, chief executive officer & chairman of the Board of Management of Alfred Kärcher SE & Co. KG.

Exteriorul clădirii acomodează şi o spălătorie de autovehicule Clean Park care cuprinde un portal cu trei perii şi trei staţii de self service.

Showroom-ul aflat la noua locaţie este cel mai mare din România şi se întinde pe o suprafaţă de 600 mp. Aici, clienţii găsesc echipamente de curăţare, accesorii şi produse pentru uz casnic şi profesional: aparate de curăţat cu presiune, aspiratoare umed-uscate multifuncţionale, aspiratoare de geamuri, aparatele de curăţat cu aburi, aparate electrice de curăţat podeaua, produse destinate curăţarii şi întreţinerii grădinilor. 

Clădirea găzduieşte, de asemenea, şi alte două companii aparţinând grupului: Interpool, o firmă internaţională de consultanţă în managementul resurselor umane, şi Zoi, o companie de consultanţă în IT.

În prezent, Kärcher deţine în România opt reprezentanţe Kärcher Center, în Bucureşti, Iaşi, Bacău, Cluj, Târgu-Mureş şi Timişoara, precum şi două fabrici la Curtea de Argeş. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 26,5 milioane de euro, cu 18% mai mult decât anul precedent. Cifra de afaceri a grupului a fost de peste 3 miliarde de euro, cu 13,6% mai mult decât anul trecut - un nivel record.  

”România este o ţară cu un potenţial uriaş în Europa de Est, dar şi la nivel global şi pentru grup, astfel că sunt încrezător că există loc de expansiune. Ne-am luat un angajament important faţă de colegii şi clienţii noştri şi ne propunem să folosim oportunităţile de extindere şi de investiţii şi în viitor”, completează Hartmut Jenner.

Obiectivul companiei pe următorii cinci ani este să îşi dubleze cifra de afaceri. În primii 10 ani compania a atins o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, iar în următorii cinci ani această cifră s-a dublat. Pentru 2027, compania se aşteaptă la o creştere de până la 50 milioane de euro.

Kärcher este lider mondial în tehnologia de curăţare, şi are, în România, 111 angajaţi.

Compania deţine 130 de reprezentanţe în 80 de ţări, inclusiv România.

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curăţare, are 14.400 de angajaţi în 80 de ţări şi 130 de reprezentanţe. Peste 50.000 de centre de service din toate ţările asigură aprovizionarea continuă şi completă a clienţilor din întreaga lume. În 2021, Kärcher a realizat cele mai mari vânzări din istoria sa, 3,092 miliarde de euro.

Kärcher este prezent în România din 2008, are 111 angajaţi, 8 reprezentanţe Kärcher Center, o reţea naţională de service şi o acoperire naţională prin marile lanţuri de magazine şi prin distribuitorii autorizaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.