Toţi abonaţii Netflix pot accesa jocurile companiei din cadrul aplicaţiei de Android, începând din această săptămână..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După mai multe luni de teste derulate în anumite regiuni, jocurile Netflix vor fi disponibile, din această săptămână, în cadrul aplicaţiei de Android pentru toţi abonaţii din toate ţările în care este disponibil serviciul.

În iulie, Netflix anunţa oficial că este interesată de jocuri şi că acestea vor deveni o nouă categorie de conţinut disponibilă pentru abonaţii serviciului.

În lunile care au urmat, Netflix a testat în unele ţări diverse jocuri, părând să se concentreze pe cele casual şi cele legate de creaţiile proprii, menite să contribuie la creşterea popularităţii acestora.

Netflix a şi cumpărat Night School Studio, un studio de jocuri, arătând că are intenţii cât se poate de serioase în ceea ce priveşte jocurile.

Acum, toate jocurile dezvoltate de Netflix până în prezent, două titluri legate de serialul Stranger Things şi trei jocuri casual, sunt disponibile tuturor abonaţilor, însă doar pe Android.

Jocurile sunt listate într-o secţiune dedicată din aplicaţia Netflix. De acolo, utilizatorii sunt direcţionaţi către Play Store pentru descărcare. După instalare, jocurile vor putea fi accesate atât din aplicaţia Netflix, cât şi din ecranul principal, ca orice altă aplicaţie, însă vor necesita logarea cu contul de Netflix.

Deocamdată, Netflix nu are planuri pentru monetizarea jocurilor, acesta reprezentând un imbold suplimentar pentru atragerea şi păstrarea abonaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.