Twitter a numit un nou director financiar, în persoana lui Ned Segal, care va primi acţiuni în valoare de 15 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ned Segal va avea un salariu de jumătate de milion de dolari pe an, cu un bonus de 300.000 de dolari după primul an, 372.000 de dolari sporuri de performanţă şi 794.000 de acţiuni care valorează în prezent 15 milioane de dolari.

Segal vine de la dezvoltatorul de software Intuit, unde a fost vicepreşedinte al departamentului financiar. De asemenea, acesta are o vastă experienţă în domeniul bancar, după 16 ani la Goldman Sachs.

Ned Segal îl va înlocui pe Anthony Noto ca CFO al Twitter. Noto a fost promovat între timp în poziţia de Chief Operating Officer, după plecarea lui Adam Bain în noiembrie 2016.

Directorul financiar este un personaj esenţial pentru Twitter în această perioadă, când compania încearcă să convingă investitorii că poate creşte în continuare.

Cu toate că valoarea acţiunilor Twitter a crescut cu 30% în ultimele 3 luni, 18,64 de dolari, cât valorează o acţiune în prezent, este departe de cei 69 de dolari, cât valorau acţiunile Twitter la începutul lui 2014.

Twitter este evaluată în prezent la mai puţin de 14 miliarde de dolari şi nu este, deocamdată, profitabilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.