Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a declarat, întrebat cum se protejează în faţa inflaţiei, pe partea de economisire, că nu îşi face nicio iluzie. "În plus, am făcut o investiţie extraordinară, am patru nepoţi. Sunt la şcoală", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mugur Isărescu a fost întrebat, joi, la o conferinţă de presă susţinută după prezentarea raportului privind inflaţia, cum se protejează în faţa inflaţiei pe partea de economisire.
 
"Vreţi să vă spun adevărul? Nu îmi fac nicio iluzie. Nu am cum. Nu m-am dus la Bursă, cu toate că am un coleg care lucrează acolo. De la o vreme, titluri de stat, au dat o dobândă mai mare şi am aşteptat ca şi băncile să majoreze. În plus, am făcut o investiţie extraordinară, am patru nepoţi. Sunt la şcoală", a afirmat Isărescu.
 
Întrebat mai multe detalii despre titlurile de stat pe care le-a achiziţionat, guvernatorul BNR a răspuns: "Nu vă mai spun, o să le găsiţi în declaraţia de avere peste o lună".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.