Seria iPhone 15, care va fi lansată anul acesta, ar urma să aibă în dotare baterii mai mari, care să aducă un plus de autonomie, dar să şi crească greutatea telefoanelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa din China, care citează surse anonime din cadrul Foxconn, susţine că Apple va folosi baterii mai mari decât anul trecut pe toate modelele din cadrul seriei iPhone 15.

iPhone 15 va avea o baterie de 3,877mAh (de la 3,279mAh). iPhone 15 Plus va trece la o baterie de 4,912mAh (de la 4,325mAh). iPhone 15 Pro va avea o baterie de 3,650mAh (de la 3,200mAh). În fine, iPhone 15 Pro Max va folosi o baterie de 4,852mAh (de la 4,323mAh)

În urma acestor modificări, cel mai câştigat iese modelul Plus, cel care a avut cele mai mici vânzări în ultimii ani.

Folosirea unor baterii de capacitate mai mare va duce la creşterea uşoară a greutăţii smartphone-urilor Apple, însă, pentru cei mai mulţi utilizatori este compromis pe care îl fac fără să stea pe gânduri.

Aceleaşi surse susţin că versiunile de bază ale modelelor din seria iPhone 15 vor avea 256GB, ceea ce înseamnă o dublare a capacităţii de stocare, ce era de 128GB până acum.

Rămâne de văzut dacă creşterea capacităţii de stocare în cazul versiunilor de bază va însemna şi creşterea preţurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.