Platforma socială Instagram a lansat nouă noi feed-uri pe care utilizatorii le pot folosi alături de cel al cărui conţinut este ales de algoritm - un feed ordonat cronologic şi unul care afişează postările creatorilor favoriţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşa cum anunţa încă de anul trecut, Instagram a început implementarea feed-urilor în care postările sunt fie ordonate invers cronologic, fie sunt afişate doar pentru favoriţi.

Lista favoriţilor poate conţine până la 50 de persoane. Adăugarea unui favorit va fi o operaţiune privată - favoriţii unui utilizator nu vor fi notificaţi şi nu vor şti că au fost adăugaţi pe listă.

Cele două noi feed-uri de conţinut vor putea fi accesate apăsând logo-ul Instagram, din partea stânga sus a ecranului, de unde vor putea acum să selecteze unul dintre cele trei feed-uri disponibile.

În momentul în care noua facilitate va fi disponibilă, aplicaţia va afişa o notificare ce va ghida utilizatorul şi îi va arăta cum funcţionează schimbarea feed-urilor.

Compania spune că realizează o implementare rapidă şi că disponibilitatea noilor feed-uri pentru toţi utilizatorii platformei este doar o chestiune de ore.

Motivaţia Instagram pentru adăugarea celor două noi liste este simplă. Platforma deţinută de Meta vrea să ofere alternative la feed-ul generat de algoritm, după ce a fost criticat în multe rânduri pentru conţinut afişat, în special celor mici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.