Inspectorii antifraudă au controlat în noaptea Învierii, de sâmbătă spre duminică, opt cluburi din staţiunea Mamaia, care au realizat vânzări cumulate de 1,8 milioane de lei pe bază de bon fiscal, însă au aplicat 23 de amenzi, în valoare de 134.000 de lei, iar activitatea a două cluburi a fost suspendată, întrucât au mai fost sancţionate în ultimii doi ani pentru că nu au emis bonuri fiscale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele opt cluburi de noapte au fost verificate de 130 de inspectori antifraudă pentru emiterile de bonuri fiscale, fiind implicaţi inspectori din cadrul regionalei Bucureşti şi de la Direcţia de Control Activităţi cu Risc Fiscal şi Intervenţie Rapidă.

Inspectorii au realizat o documentare prealabilă, inclusiv în cluburi, iar în urma controalelor au aplicat 23 de amenzi, de 134.000 lei, au suspendat activitatea a două cluburi şi au înregistrat şase confiscări de numerar în cuantum de 25.541 lei.

Cele două suspendări au survenit întrucât operatorii economici au mai fost sancţionaţi în ultimele 24 de luni, pentru neemiterea de bonuri fiscal, se arată într-un comunicat al ANAF.

Reprezentanţii a două cluburi au fost invitaţi la sediul Direcţiei Generale Antifraudă Constanţa pentru a se continua cercetările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.