Imprimeria naţională ungară ANY Security Printing Company vinde 40% din acţiunile filialei sale din România, Zipper Services SRL, vânzarea făcându-se către directorul general al companiei, Doru Vijiianu, a anunţat ANY Security Printing Company, luni, pe pagina de internet a Bursei de Valori din Budapesta (BVB), conform MTI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul de cumpărare din contract este de 1,44 milioane de euro.

Şi după intrarea în vigoare a contractului, ANY Security Printing Company rămâne proprietar majoritar al companiei, cu o cotă de 60%.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Potrivit comunicatului, ANY Security Printing Company a semnat, la data de 13 decembrie, cu Zipper Services SRL, contractul de achiziţie, document în baza căruia autorităţile române au înregistrat schimbarea proprietarului. Înregistrarea a fost o condiţie pentru ca transferul cotei de 40% să aibă loc, relatează MTI.

Acţiunile ANY Security Printing Company sunt listate la Bursa de Valori din Budapesta în categoria premium. La finalul zilei de luni, acţiunile sale au valorat 1550 de forinţi, cel mai mare preţ din ultimul an fiind de 1675 de forinţi, iar cel minim,de 1255 de forinţi.

 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.