Organizaţia Impact Hub Bucharest, activă în zona spaţiilor de co-working, birouri de echipe, evenimente şi programe de accelerare, încheie procesul de redefinire a strategiei de dezvoltare început în vară prin preluarea locaţiilor 3house, iar acum prin atragerea unui nou partener acţionar, firma de leasing operaţional şi închirieri auto Autonom, care a devenit acţionar după o investiţie de 2 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din această toamnă, Autonom a devenit acţionar în Impact Hub Bucharest, investind 2 milioane de euro sub formă de equity, scrisori de garanţii bancare şi linii de creditare pentru amenajările noilor spatii”, se arată în comunicat.

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, fondată în 2006, în Piatra Neamţ de către Marius şi Dan Ştefan.  Este principalul furnizor de soluţii de mobilitate din România printr-o reţea naţională unică, fiind prezent şi pe pieţele din Ungaria şi Serbia.

”În vara anului 2019, Impact Hub Bucharest şi 3house au fuzionat sub acelaşi brand, avându-i ca parteneri pe Oana şi Vlad Craioveanu, co-fondatori ai organizaţiei şi pe Ilinca Păun, CEO The Entrepreneurship Academy. La finalul lui 2019, după un scurt proces de due-dilligence, Autonom s-a alăturat ca partener minoritar, cu o investiţie de 2 milioane de euro”, se arată în comunicat.

Noua structură va presupune un rol consultativ şi strategic pentru Dan şi Marius Ştefan, precum şi pentru Ilinca Păun, în timp ce acţionariatul majoritar este deţinut în continuare de Oana şi Vlad Craioveanu.

”Acum 8 ani, când am deschis uşile primului nostru prototip de spaţiu de co-work, nu ştiu daca eram foarte clari când ne gândeam la unde vom fi peste ani. Începutul a fost o perioada în care am învăţat multe despre noi ca oameni, ca antreprenori, despre business-ul de co-work, despre comunităţi si mai ales am învăţat că creşterea unui business local nu este neapărat atât de uşor. Am plecat de la un spaţiu de 50mp deschis in 2011 si astăzi am ajung la 3 spatii, cu peste 6,700mp” au declarat Oana şi Vlad Craioveanu, fondatori ai Impact Hub Bucharest.

Impact Hub în Bucureşti a ajuns la 3 locaţii în puncte centrale ale Bucureştiului (Timpuri Noi, Universitate şi Floreasca), ocupând acum o suprafaţă de 6,700 mp, traduşi în: peste 250 locuri în coworking, 42 birouri de echipă, 8 săli de evenimente. De asemenea, membrii Impact Hub Universitate şi Floreasca beneficiază de bistro-uri create sub conceptul dedicat de Staţie de către Maidan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.