Dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz a anunţat joi că a înregistrat, la nivel de grup, un avans de 3,5% al veniturilor din chirii în primul semestru, până la 119 milioane de euro, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar profitul net a scăzut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Profitul net al companiei a scăzut cu 18,1% în primul semestru, până la 86,2 milioane euro.

Totodată, rezultatul operaţional s-a triplat în primele şase luni, până la 114,8 milioane euro.

Proprietăţile Immofinanz din România au o valoare de 807,7 milioane de euro si reprezintă 19% din portofoliul total al companiei.

Portofoliul de investiţii finalizate în România, în valoare de 625,2 milioane de euro, este reprezentat de 9 clădiri de birouri (13,8% din întreg portofoliul de birouri) şi 6 proprietăţi de retail (22,4% din întreg portofoliul de retail).

În prima jumătate a anului financiar 2018, veniturile din închirieri în România totalizează 23,6 milioane de euro, ceea ce reprezintă 19,8% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.