Preţurile serviciului iCloud+ au crescut de marţi în mai multe ţări, inclusiv în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apple a scumpit serviciul iCloud+ într-un mare număr de ţări de pe mai multe continente. Printre ţările europene vizate de scumpire se numără şi România.

Preţurile pentru cele trei versiuni de iCloud+ vor fi de acum înainte după cum urmează:

5 lei pentru 50GB
15 lei pentru 200GB


50 lei pentru 2TB

Cel mai ieftin abonament se scumpeşte de la 4,5 lei la 5 lei pe lună, ceea ce s-ar traduce printr-o creştere cu 10% a preţului.

Scumpirea se aplică imediat, dar nu este valabilă şi pentru pachetul Apple One, care înglobează mai multe servicii Apple (iCloud+, TV+, Music, Arcade) şi care a fost deja scumpit în octombrie anul trecut.

Nu se modifică planul gratuit, care oferă în continuare utilizatorilor 5GB de stocare online. Acesta a rămas neschimbat din 2011, când a fost lansat.

Dincolo de spaţiul de stocare online, iCloud+ mai oferă şi alte beneficii precum ascunderea adresei IP la navigarea cu Safari, alias-uri pentru protejarea adresei personale de e-mail şi suport pentru domenii custom.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.