Hotelul Aro Palace din Braşov a semnat scrisoarea de intenţie pentru un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Braşov va intra în familia internaţionala de hoteluri a mărcii Hyatt. Se aşteaptă ca hotelul să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”, anunţă compania care operează hotelul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aro Palace SA anunţă că a semnat, pe 14 februarie a.c., scrisoarea de intenţie pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Braşov va intra în familia internaţionala de hoteluri a renumitei mărcii Hyatt. Se aşteaptă ca hotelul să fie operat sub numele Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”, anunţă compania care operează hotelul, într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Înfiinţat în 1939, hotelul Aro Palace are 189 de camere şi suite pentru oaspeţi şi încă 67 de camere executive şi suite, un spa de lux, baruri şi săli destinate evenimentelor de business.

„Suntem încântaţi să facem primii paşi înspre a deveni parte din familiai Hyatt şi să aducem standardele lor de clasă mondială în Romania. Combinând excelenţa în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii şi tradiţiilor locale, vom îmbunătăţi capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeţi din întreaga lume şi de le oferi o experienţă unică”, a declarat Attila Joós, CEO al Aro Palace SA.

 Hotelul face parte din compania Aro Palace SA, listată la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul ARO.

„Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru a dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmaţi să pornim împreună pe acest drum”, a spus Radu Roşca, preşedinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiţii care controlează 85% din acţiunile Aro Palace SA.

Portofoliul companiei include şi hotelul Capitol, un hotel cu 180 de camere dotat cu facilităţi de conferinţă şi 2 restaurante, care trece printr-un proces radical de restructurare şi care îşi va deschide porţile pentru oaspeţi la sfârşitul anului 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

 "Suntem onoraţi de rolul cheie pe care l-am avut în acest prim pas către un acord de franciză între Aro Palace SA şi Hyatt. Această colaborare nu doar semnifică o dezvoltare remarcabilă pentru industria ospitalităţii romaneşti, dar se aliniază şi cu misiunea Winsed.Swiss de a facilita parteneriate strategice care redefinesc managementul hotelier şi experienţele oaspeţilor", spune Ray Iunius, CEO al Winsed.Swiss.

 Hyatt Hotels Corporation are sediul central în Chicago. La data de 30 septembrie 2023, portofoliul companiei includea peste 1.300 de hoteluri şi proprietăţi all-inclusive în 76 de ţări de pe şase continente. Compania include mărci din colecţia Timeless, inclusiv Park Hyatt, Grand Hyatt, Hyatt Regency, Hyatt, Hyatt Vacation Club, Hyatt Place, Hyatt House, Hyatt Studios şi UrCove; Colecţia Boundless, inclusiv Miraval, Alila,a Andaz, Thompson Hotels, Dream Hotels, Hyatt Centric şi Caption by Hyatt; Colecţia Independent, care include The Unbound Collection by Hyatt, Destination by Hyat şi JdV by Hyatt; şi Colecţia Inclusive, care include Impression by Secrets, Hyatt Ziva, Hyatt Zilara, Zoëtry Wellness & Spa Resorts, Secrets Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Hyatt Vivid Hotels & Resorts, Alua Hotels & Resorts şi Sunscape Resorts & Spas.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.