Vacanţele în Grecia organizate de touroperatorul Hello Holidays în 2022 încep vineri, primii turişti ai agenţiei ajungând în Halkidiki, pentru o săptămână, care a costat de la 109 euro/persoană. Compania se aşteaptă să aibă cel mai mare număr de turişti din ultimii ani. Noutăţile anului sunt insulele Skopelos, Alonissos şi Skiathos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vacanţele în Grecia organizate de Hello Holidays în 2022 încep vineri, primii turişti ai agenţiei ajungând în Halkidiki, pentru o săptămână, care a costat de la 109 euro/persoană. Sâmbătă, o altă cursă charter autocar pleacă spre Riviera Olimpului, iar de săptămâna viitoare încep cele spre Evia, Thassos, Pelion, în total zece destinaţii cu transport autocar şi şase pe zbor charter sau de linie spre Creta (Heraklion şi Chania), Rhodos, Zakynthos, Peninsula Peloponez, Mikonos”, anunţă compania.

Mai mult de 800 de oferte pentru vacanţa de vară în Grecia sunt disponibile în portofoliul Hello Holidays, în acest an, multe oferte fiind speciale în anul în care agenţia aniversează 15 ani de la înfiinţare, Grecia fiind destinaţia cu care şi-a început activitatea.

Noutăţile anului sunt insulele Skopelos, Alonissos şi Skiathos, în timp ce Pelion a fost reintrodusă, la cererea turiştilor care au vizitat-o în anii trecuţi ori a iubitorilor de vacanţe în Grecia care îşi doresc destinaţii noi an de an. Cele mai căutate zone de vacanţă din Grecia sunt, din rezervările de până acum, Skiathos, Thassos, Halkidiki.

În debutul sezonului pentru Grecia Hello Holidays are reduceri de 20-30% pentru unele pachete de vacanţă şi pe parcursul verii lansează şi alte campanii de reduceri, împreună cu partenerii locali, pentru toate structurile de cazare.

“Grecia este la noi irezistibilă, am putea spune, anul acesta. Ne aşteptăm să avem cel mai mare număr de turişti din ultimii ani nu numai datorită ofertelor speciale din anul aniversar pentru destinaţia de început, ci şi pentru că autorităţile elene au renunţat la orice condiţie de intrare specifică situaţiei din ultimii doi ani”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Hello Holidays lansează în 2022 programele “Senior Holidays” în Italia, Spania şi Evia, fără limită de vârstă ori supliment non senior. Turiştii au ocazia să viziteze Napoli şi Coasta Amalfi (Capri, Roma, Positano, Coasta Amalfi, Caserta, Pompei, Vezuviu) sau Sicilia (Catania, Taormina, Agrigento, Siracusa, Messina, Palermo, Etna, Insulele Eoliene) sau Toscana (Florenţa, Pisa, Luca, Cinque Terre, Elba, San Marino, Ravena, Bologna, Prato, San Gimignano, Siena), în programe de opt zile, cu avionul, care costă de la 275 de euro/persoană la lansare.

În Spania pornesc din Malaga şi vizitează Marbella, Gibraltar, Cordoba, Sevilla, Granada, Tanger, Ronda, Mijas, Puerto Banus, iar în Insula Evia au un sejur la soare, preţurile pornind de la 297 de euro/persoană, respectiv 175 de euro/persoană.

“Prelungim sezonul turistic şi, în acelaşi timp, oferim turiştilor noştri posibilitatea să vadă aceste destinaţii, care au preţuri mai mari în lunile de vară, într-o perioadă când sunt accesibile şi clima este foarte bună pentru vizite. Au opt zile la dispoziţie pentru vizite pe îndelete în oraşele de pe traseul fiecărui circuit, dar şi pentru plajă, pentru că temperaturile în septembrie şi octombrie sunt în continuare ridicate. Estimăm că toate cele cinci programe Senior Holidays vor avea succes încă de la lansare”, precizează directorul de marketing al Hello Holidays.

Pentru vacanţa de vară în Turcia, agenţia organizează sejururi cu avionul şi autocarul şi toate hotelurile din portofoliu sunt disponibile şi celor care preferă transportul individual, din ce în ce mai mulţi în ultimii ani. Spre Antalya, zborurile au început odată cu vacanţa de Paşte, spre Dalaman, aeroportul pentru destinaţiile Marmaris, Fethyie şi Sarigerme, încep din 12 iunie, iar spre Bodrum, care acoperă şi zona Kusadasi, din 19.06.

Charterele cu autocarul spre Marmaris, Bodrum şi Kusadasi-Didim, cu o frecvenţă săptămânală, sunt disponibile din 18 mai până la începutul lunii octombrie.

Vacanţa de o săptămână la Marea Mediterană, în Antalya, în regim all inclusive, costă de la 341 de euro/persoană, cu toate taxele, iar la Marea Egee (Marmaris, Kusadasi sau Bodrum), de la 459 de euro/persoană. Pachetele all inclusive cu autocarele din flota proprie (Hello Holidays Transport) încep de la 207 euro/persoană.

Un alt zbor charter al sezonului, spre Hurghada, continuă până la finalul lunii octombrie, cu pachete de vacanţă de la 433 de euro/persoană şi toate taxele incluse.

Pentru Bulgaria, agenţia introduce din 27 mai curse charter autocar zilnice din Bucureşti, de două ori pe săptămână din Deva şi Craiova şi preia transferurile din zona Moldova. În Bulgaria, agenţia asigură transferurile la dus şi la retur de la hotel pentru toate zonele de pe litoralului bulgăresc. Pentru turiştii din Cluj-Napoca şi împrejurimi sunt oferite ca alternativă zboruri săptămânale spre Burgas pentru sejururi de trei, cinci, şapte sau opt nopti.

Pentru turiştii care îşi doresc vacanţe active şi să viziteze mai multe ţări, mai mult de 80 de circuite se află în oferta Hello Holidays în 2022, în România, Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia, Albania, Ungaria, Cehia, Franţa, Italia, Spania, Portugalia, ţările nordice, cu o durată de la două la 20 de zile, organizate până în noiembrie.

Înfiinţată în urmă cu 15 ani, agenţia de turism Hello Holidays este organizator de circuite în România şi alte 36 de ţări din Europa şi Asia, dar şi de sejururi în Grecia, Turcia, Egipt, Dubai.

Hello Holidays Transport, prin care sunt realizate programele de vacanţă ale agenţiei, are o flotă de 13 autocare şi 6 microbuze, ultimele două autocare fiind cumpărate în timpul pandemiei.

Grupul de firme Hello Brands (agenţia Hello Holidays şi Hello Holidays Transport) a înregistrat în 2021 un volum de vânzări de 5,5 milioane de euro şi estimează o creştere de 20% în 2022.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.