Serviciul de streaming HBO Max, lansat pe 27 mai, a ajuns la 4,1 milioane de abonaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful AT&T, John Stankey, a anunţat că HBO şi HBO Max au ajuns să cumuleze, la finalul celui de-al doilea trimestru al anului, 36,3 milioane de abonaţi. Cifra este valabilă pentru Statele Unite, noul serviciu de streaming nefiind încă disponibil în alte regiuni.

De la 34,6 milioane, cât înregistrau la finele anului trecut, serviciile HBO au crescut în jumătate de an cu 5%.

Din totalul abonaţilor, AT&T a dat acces la HBO Max, unui număr de 26,5 milioane de clienţi. Dintre aceştia, 4,1 milioane au activat până acum noul serviciu de streaming.

23,5 milioane din cele 26,5 milioane de clienţi au fost dobândiţi prin intermediul firmelor de cablu. Restul de 3 milioane au achiziţionat serviciul direct. Cifra de 4,1 milioane de abonaţi, câţi are HBO Max acum, nu-i include pe cei 3 milioane de clienţi direcţi.

1 milion din cei 4,1 milioane de abonaţi au fost atraşi prin intermediul ofertelor făcute de AT&T clienţilor de servicii broadband sau wireless, unde pachetele au inclus şi abonamente HBO Max.

Complexitatea strategiei de atragere a clienţilor este o veche caracteristică a HBO, care foloseşte canale multiple de distribuţie şi are, încă, mai multe servicii de streaming pe piaţă, pe care urmează să le combine într-unul singur.

AT&T spune că în cazul noului HBO Max, timpul petrecut de abonaţi pentru vizionarea conţinutului este mai mare cu 70% decât era în cazul HBO Now / Go.

De asemenea, toate cele 6 noi creaţii originale HBO se numără printre cele mai vizionate 25 de seriale. Până la sfârşitul lunii viitoare, numărul serialelor originale HBO Max va ajunge la 21.

Targetul HBO Max este să ajungă la 50-55 milioane de abonaţii, în Statele Unite, până în 2025.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.