Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei săli polivalente în municipiul Braşov. Investiţia este estimată la peste 400 de milioane de le şi va fi realizată în trei ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către Ministerul Lucărilor Publice, obiectivul, în valoare de peste 404,55 milioane de lei, va avea o suprafaţă desfăşurată de 36.826,50 mp, pe un regim de înălţime S+P+M+1E.

Sala polivalentă va avea o capacitate totală de 11.233 spectatori, şi va beneficia de următoarele funcţiuni: sală de sport, sală de antrenament, anexe sportive şi sociale, spaţii administrative şi spaţiile tehnice aferente, parcare subterană VIP şi presă, spaţii pentru conferinţe, restaurant, facilităţi VIP, facilităţi presă.

Realizarea investiţiei se propune a fi eşalonată pe 3 ani, prin Programul naţional de construcţii de interes public sau social - Subprogramul “Săli de sport”, coordonat de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Finanţarea lucrărilor se va realiza de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA), din bugetul local al municipiului Braşov, precum şi din alte surse legal constituite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.