Executivul a adoptat, marţi, o ordonaţă de urgenţă pentru completarea art. 32 din ordonanţa de urgenţă 40/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014 - 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unei informări a Executivului, ordonanţa de urgenţă adoptată de către Guvern creează cadrul legal care să permită finalizarea unor proiecte, prin completarea finanţării externe nerambursabile din Programul Operaţional Capacitate Administrativă, cu fonduri de la bugetul de stat.
 
Este vorba despre proiectele incluse în obiectivul specific „Asigurarea unei transparenţe şi integrităţi sporite la nivelul sistemului judiciar în vederea îmbunătăţirii accesului şi calităţii serviciilor furnizate la nivelul acestuia”, care nu vor fi finalizate până la sfârşitul anului 2023, mai indică sursa citată.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.