Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Dan Vîlceanu a anunţat că Guvernul a adoptat, luni, hotărârea privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Comitetului interministerial pentru programul România Atractivă în vederea stabilirii obiectivelor incluse în cele 12 rute turistice/culturale din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României. El a adăugat că valoarea totală a investiţiei este de circa 104 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hotărârea completă adoptată de către Guvern poate fi accesată AICI

„Am mai adoptat o hotărâre importantă şi priveşte tot PNRR. Este legată de componenta 11 -Turism şi Cultură şi se referă la hotărârarea de Guvern privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Comitetului interministerial privind România atractivă. Se referă la un Comitet interministerial care va avea ca obiect stabilirea modalităţii în care vor fi selectate obiectivele din cele 12 rute turistice, din această componentă de turism şi cultură. Vorbim despre o finanţare totală pentru toate cele 12 rute de aproximativ 104 milioane euro”, a declarat Dan Vîlceanu, la finalul şedinţei de luni a Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.