Grupul TeraPlast a anunţat, luni, că Marian Pîrvu a preluat, începând cu luna ianuarie 2019, poziţia de director general al Depaco, unul dintre cei mai importanţi producători români de ţigle metalice, sub marca Wetterbest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Depaco face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcţii cu capital românesc şi unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale.

”Marian Pîrvu are o experienţă vastă, activând de peste 20 de ani în sectorul construcţiilor industriale şi rezidenţiale, perioadă în care a ocupat inclusiv poziţii manageriale, precum cele de director comercial, director de producţie, director de operaţiuni sau director general. A fost, de asemenea, membru în comitetele de management din companiile în care a activat, ocupând şi funcţia de vice-preşedinte”, se arată în comunicat.

Pîrvu are expertiză şi la nivel internaţional, în rolurile sale anterioare gestionând activităţi în mai multe ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croaţia, Slovenia sau Slovacia.

După 18 ani de dezvoltare, timp în care s-a făcut trecerea de la importator la producător local de succes, conducerea Depaco a decis, în 2017, să treacă printr-o nouă etapă de dezvoltare, prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care a preluat controlul asupra pachetului majoritar de acţiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.