Grupul energetic ungar MOL a a anunţat luni achiziţia companiei Fonte Viva, un producător de apă minerală din Ungaria, fără a preciza valoarea tranzacţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fonte Viva a fost înfiinţată în 2002 şi furnizează pe piaţa băuturilor minerale din Ungaria apă minerală şi plată extrasă din puţurile din Somogyvar.

Tranzacţia a fost încheiată la 31 mai, iar MOL a achiziţionat compania de la fondatorii acesteia.

”Achiziţia se încadrează în strategia MOL 2030, care are drept scop deschiderea companiei către noi oportunităţi de investiţii în Europa Centrală şi de Est. Grupul MOL va continua să aprovizioneze clienţii existenţi ai Fonte Viva şi va sprijini creşterea ulterioară a companiei”, se arată într-un comunicat al MOL.

Grupul MOL are  operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 26.000 de angajaţi în întreaga lume şi controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în nouă ţări, din care 215 în România.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.