Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat suplimentarea planului de investiţii al Grupului Electrica pentru acest an, de la 678,2 milioane lei până la valoarea totală de 698,3 milioane lei, pentru Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cadrul şedinţei din data de 13 august 2020, Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat suplimentarea Planului de Investiţii consolidat (CAPEX plan) al Grupului Electrica pentru anul 2020, de la valoarea totală de 678,2 milioane lei (aprobată în data de 26 februarie 2020) până la valoarea totală de 698,3 milioane lei. Suplimentarea în valoare totală de 20,1 milioane lei corespunde majorării planului financiar anual 2020 în ceea ce priveşte investiţiile (partea financiară a planului individual de investiţii anual) Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud SA, de la 177 milioane lei la 197,1 milioane lei", arată Electrica într-un raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piaţa de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori şi are o arie de cuprindere naţională - cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pentru furnizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.