Consiliul Concurenţei a anunţat luni că analizează tranzacţia prin care Grampet Logistics SRL intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Logistics SRL intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi.

 „Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Grampet Logistics SRL intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Grampet Logistics SRL este un furnizor de soluţii de transport în Europa şi în Asia, care integrează diferite moduri de transport şi servicii auxiliare în lanţul logistic, oferind servicii personalizate. Compania este membră a grupului Grampet, activ în principal pe piaţa serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar, şi a activităţilor conexe.

Electromontaj Carpaţi S.A. are ca obiect principal de activitate proiecte utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţ în termen de 20 zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.