Google va organiza în 4 octombrie un eveniment în cadrul căruia, cel mai probabil, va fi prezentat noul flagship al companiei, Pixel 8.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Google a anunţat că va organiza un eveniment pe data de 4 octombrie. Evenimentul va avea în centrul atenţiei hardware-ul nou dezvoltat de compania americană.

Deşi, oficial, nu se menţionează exact despre ce produse este vorba, conform istoricului din ultimii ani, şansele ca vedeta evenimentului să fie noul Pixel 8 sunt foarte mari.

Evenimentul va fi intitulat „Made by Google” şi va fi organizat, la fel ca anul trecut, în New York City. Tot la fel ca în anii anteriori, acesta va fi transmis direct pe YouTube.

Alături de noua serie de smartphone-uri Pixel 8, la acest eveniment Google este aşteptat să prezinte şi smartwatch-ul Pixel Watch 2.

Interesant este că Google şi-a anunţat propriul eveniment la doar o zi după ce Apple a anunţat data la care va prezenta noile iPhone-uri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.