Google îngroaşă rândul companiilor de tehnologie care se promovează prin intermediul Formulei 1, unde se va număra printre sponsorii echipei McLaren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând din sezonul 2022, vreme de mai mulţi ani, Google va sponsoriza echipa McLaren de Formula 1. Nu au fost anunţate nici durata exactă, nici valoarea contractului.

Drept urmare, brandul şi logo-ul sistemului de operare Android va fi vizibil pe maşinile echipei britanice,  în spatele pilotului, deasupra motorului.

Logo-ul Google va fi vizibil pe costumele şi căştile celor doi piloţi, Lando Norris şi Daniel Ricciardo, iar culorile logo-ului de la browser-ul Chrome vor putea fi văzute pe capacele roţilor.

Dincolo de banii Google, echipa britanică va integra în operaţiunile sale smartphone-uri 5G cu Android (probabil Pixel, dar nu se specifică) şi browser-ul web Chrome.

Noul sezon de Formula 1 începe în acest week-end, în Bahrain, după o pauză competiţională în care echipele au trebuit să dezvolte maşinile după specificaţii noi, care aduc multe schimbări tehnice şi vizuale, ce au avut ca principal scop facilitarea depăşirilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.