Juriul procesului Epic vs Google a decis că producătorului Android-ului este vinovat conform tuturor acuzaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a pierdut, în mare, lupta cu Apple, Epic se bucură acum de o mare victorie în faţa Google, deşi este vorba doar despre o victorie în prima instanţă.

După mai multe săptămâni de pledoarii, mărturii şi deliberări, juriul a decis în favoarea producătorului jocului Fortnite.

Conform deciziei juriului, Google are monopol în distribuirea aplicaţiilor de Android şi în ceea ce priveşte serviciile de plată. 

Juriul a considerat şi că, prin politicile sale, inclusiv prin tratamentul preferenţial al dezvoltatorilor, Google a afectat afacerile Epic Games.

Cele două companii au reacţionat, evident, diferit la deciziile juriului. Epic, pe de o parte, apreciază că a obţinut o mare victorie, deşi încă nu este clar clar care vor fi efectele juridice.

Google, de cealaltă parte, a anunţat deja că va face apel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.