Google recunoaşte că există o problemă cu aplicaţia de desktop pentru Google Drive, după mai multe zile de plângeri venite de la utilizatori care au reclamat că le-au dispărut fişiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultima săptămână, pe Reddit şi pe alte platforme sociale, precum şi pe forumurile Google de suport, au apărut mesaje ale unor utilizatori care s-au trezit că le-au dispărut pur şi simplu fişiere din Google Drive.

Unii dintre utilizatorii afectaţi au investigat problema şi au constatat că lipsesc fişierele salvate recent. Într-unul dintre cazuri, au fost şterse toate fişierele salvate începând cu luna mai.

Google anunţă acum că există, într-adevăr, o problemă, pe care o investighează, cu aplicaţia Google Drive pentru desktop, mai precis cu componenta de sincronizare a fişierelor.

Între timp, Google le recomandă utilizatorilor să nu încerce să facă modificări, să nu deconecteze contul, să dezinstaleze sau să mute aplicaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.