Cu o săptămână înainte de cel mai important eveniment anual al companiei, Google a prezentat smartphone-ul Pixel 8a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La fel ca precursorii săi cu „a” la finalul numelui, Pixel 8a se doreşte a fi cel mai accesibil model al seriei Pixel 8, acesta urmând a costa începând de la 500 de dolari.

Cel mai important upgrade al noului smartphone îl reprezintă trecerea la chipset-ul Tensor G3, care, în versiunea de bază, va fi însoţit de 8GB RAM şi 128GB stocare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Va exista şi o versiune cu 256GB, care va costa cu 100 de dolari mai mult.

Noul smartphone Google are un ecran OLED de 6,1 inch, cu o rată de împrospătare de 120Hz şi o luminozitate maximă de 2.000 de niţi.

Compania promite că bateria, mai mare cu 100mAh decât cea a modelului anterior, este suficientă pentru a ţine o zi întreagă.

Sistemul foto, în schimb, rămâne neschimbat, fiind compus dintr-o cameră wide de 64MP şi una ultra-wide de 13MP.

Pixel 8a va intra pe piaţă, în ţările în care Google îl vinde oficial (nu şi România, deocamdată), începând cu 14 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.