Global Technical Group, unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, a anunţat miercuri că a lansat CAVI Share Alert, platformă software dedicată eficientizării serviciilor de intervenţie rapidă, investiţia în acest produs depăşind un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Platforma CAVI Share Alert este un produs 100% românesc. A fost dezvoltată în întregime de Global Technical Group şi este rezultatul a aproximativ doi ani de muncă şi al unei investiţii de peste un milion de euro”, se arată în comunicat.

CAVI Share Alert este bazată pe un concept de dispecerizare, care permite monitorizarea şi comunicarea cu echipajele de intervenţie mobile înscrise în platformă, pentru realizarea intervenţiilor de securitate la obiectivele aflate sub supraveghere, potrivit companiei.

Platforma are ca scop gestionarea alarmelor prin intermediul unei aplicaţii de monitorizare a evenimentelor (CAVI Share Alert Web), ce poate fi utilizată la nivel de dispecerat, respectiv a unei aplicaţii pentru dispozitive mobile (CAVI Share Alert App), utilizată de echipajele de intervenţie, în scopul eficientizării serviciului de intervenţie.

”Platforma dispune şi de o aplicaţie destinată echipajelor de intervenţie pentru recepţionarea şi preluarea misiunilor transmise de către dispeceratul dedicat. Ca parte componentă a platformei CAVI Share Alert, aplicaţia mobilă semnalează echipajelor de intervenţie toate solicitările de misiune transmise prin intermediul aplicaţiei de dispecerat”, se arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.