Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea a precizat că demarează cel mai mare proiect de infrastructură din PNRR şi anume autostrada Moldovei. El a adăugat că acesta e motivul pentru care a luptat în negocierile cu reprezentanţii Comisiei Europene ca România să aibă alocate 3,1 miliarde euro pentru autostrăzi în Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Demarează şi cel mai mare proiect de infrastructură din PNRR: autostrada Moldovei. Acesta este motivul pentru care am susţinut şi am luptat în negocierile cu Comisia Europeană să avem 3,1 miliarde de euro pentru autostrăzi în PNRR: fiindcă este o datorie istorică faţă de români şi fiindcă avem acum proiecte mature şi multă determinare la conducerea Ministerului Transporturilor pentru a le pune în practică. Am spus şi iată că aşa facem. Au început, totodată, şi alte proiecte prin PNRR, precum Programul pentru construirea de creşe, cartea electronică de identitate, iar la nivel local, proiectul unei noi maternităţi la Timişoara. Vor urma multe altele”, a scris Cristian Ghinea, miercuri pe Facebook. 
 
Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, primele exproprieri pentru A7. „Veste bună pentru unul dintre cele mai importante proiecte ale României, coloana vertebrală care străbate Moldova de la nord la sud”, a transmis ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.