Gergely Benda a fost numit manager general Antenna Entertainment, poziţie din care va fi responsabil de portofoliul de posturi de televiziune ale Antenna Group din 12 teritorii în Europa Centrală şi de Est, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această toamnă, grupul internaţional de media Antenna a achiziţionat posturile de televiziune AXN, Viasat3, Viasat6 şi serviciile on demand din Europa Centrală şi de Est de la Sony Pictures Television.

Gergely Benda ocupă poziţia de General Manager al Antenna Entertainment, care include cele 22 de canale TV şi două servicii on demand, recent achiziţionate.

Gergely Benda şi-a început cariera în industria muzicală. În 2012, s-a alăturat HBO în poziţia de Country Manager Ungaria, iar după 2016 a fost responsabil de activităţile de marketing din 12 ţări, precum şi de introducerea HBO GO ca un serviciu VOD de sine stătător, din poziţia de VP Marketing HBO Europe. După ce a activat cel mai recent în sectorul fintech, Benda a revenit în lumea televiziunii ca General Manager Antenna Entertainment. Va conduce operaţiunile în următoarele 12 teritorii: Polonia, Ungaria, România, Cehia, Bulgaria, Slovacia, Croaţia, Serbia, Slovenia, Bosnia Herţegovina, Macedonia de Nord şi Muntenegru.

„Mi se pare extrem de motivant să valorificăm cunoştinţele noastre, atât cele locale, cât şi cele regionale, ca o adevărată companie din Europa Centrală şi de Est şi, totodată, să oferim divertisment recunoscut global, dar şi relevant, la nivel local, în zona noastră de activitate. Antenna Group are o tradiţie îndelungată şi o capitalizare remarcabil de puternică. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu echipa şi să dezvoltăm brandul în perioada următoare”, a declarat Gergely Benda.

Adam Theiler, CEO Pay TV Antenna Group BV, a adăugat: „Antenna Group este o companie construită în jurul oamenilor şi suntem încântaţi să îi urăm bun venit lui Gergely, un veteran dinamic al pieţei care va conduce echipa noastră, va încuraja inovaţia şi va cataliza creşterea”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.