General Electric va dona echipamente medicale şi sprijin umanitar în valoare de 4,5 milioane de dolari pentru Ucraina, potrivit unui memo intern al companiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul general Larry Culp a spus că divizia de sănătate a conglomeratului industrial donează 4 milioane de dolari sub formă de echipamente medicale, inclusiv dispozitive portabile cu ultrasunete, unităţi mobile de raze X, ventilatoare şi monitoare pentru pacienţi.

Compania, prin fundaţia sa, va face o donaţie de 400.000 de dolari pentru a oferi ajutor imediat refugiaţilor care au nevoie de numerar de urgenţă.

Alte 100.000 de dolari vor fi donate Airlink, o organizaţie de ajutor umanitar care conectează companiile aeriene şi organizaţiile non-profit precalificate pentru a ajuta comunităţile aflate în criză, a spus Culp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.