Alături de Note 20 şi alte produse, în centrul atenţiei evenimentului Unpacked organizat virtual de Samsung miercuri s-a aflat Galaxy Z Fold 2, următoarea versiune a smartphone-ului pliabil lansat de producătorul coreean anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Galaxy Z Fold 2 promite mai multe îmbunătăţiri faţă de modelul anului trecut. Ecranul AMOLED cu 1536 x 2152 pixeli rezoluţie, 120Hz rată de împrospătare şi suport HDR10 măsoară 7,6 inch când este deschis.

Ecranul secundar este un AMOLED Full HD care măsoară 6.2 inch.

Samsung nu a menţionat, însă, că, din câte se pare, va fi folosit chipset-ul Snapdragon 865+ împreună cu 12GB memorie RAM şi 512GB spaţiu de stocare.

În centrul sistemului foto ar urma să se afle o cameră de 64MP care, cu ajutorul unei camere telefoto de 12 MP poate mări optic de două ori.

Bateria ar trebui să aibă o capacitate de 4.356 mAh şi se va încărca destul de încet, cu un încărcător de doar 15W. Există, însă, funcţie de încărcare inversă, prin care Fold 2 poate alimenta alte device-uri cu un şi mai lent 9W.

Samsung urmează să facă ulterior o prezentare oficială şi completă a acestui dispozitiv. Este aşteptat ca Galaxy Z Fold 2 să coste tot 1980 dolari, precum versiunea de anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.