Samsung ar putea scumpi cel puţin unul din cele două smartphone-uri pliabile pe care se pregăteşte să le prezinte, în comparaţie cu modelele pe care vine să le înlocuiască, iar scumpirea pare să fie una chiar consistentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Galaxy Z Flip 5, cel mai ieftin din cele două smartphone-uri pliabile pe care Samsung le va lansa în curând ar urma să coste 1.300 de euro (versiunea cu 8GB RAM şi 128GB stocare).

Spre comparaţie, aceeaşi versiune de Galaxy Z Flip 4 costa 1.100 de euro în momentul lansării. Asta se traduce printr-o scumpire de 20% faţă de anul trecut.

Preţul ridicat nu este ieşit din comun pentru smartphone-urile pliabile, care reprezintă în continuare o nişă pe care nu toţi şi-o permit. Samsung, însă, pare să creadă că, chiar şi cu preţurile mari de până acum, mai este loc de scumpiri.

Asta în condiţiile în care anul acesta există mai multă concurenţă. Alături de producătorii chinezi, de anul acesta există pe piaţă şi Pixel Fold, smartphone-ul pliabil al celor de la Google.

Din câte se pare, Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran extern mai mare decât modelul precendent, de 3,4 inch, care va putea afişa mai multe informaţii, devenind, astfel, mai util.

În mai puţin de o lună, producătorul coreean va organiza un eveniment în care-şi va prezenta ambele smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Flip 5 şi Galaxy Z Fold 5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.