Furnizorul de televiziune prin cablu TV Sat 2002 din Râmnicu Sărat, cu afaceri de peste 15,4 milioane lei anul trecut, a intrat pe piaţa de energie, preluând 18% din acţiunile companiei de Restart Energy One, abia înfiinţată, în mai 2015, dar deja cu afaceri de peste 21 milioane lei anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operatorul de cablu a intrat în acţionariatul furnizorului de energie prin majorare de capital, cu circa 1 milion lei, conform deciziei publicată în Monitorul Oficial. Restul acţiunilor sunt deţinute de compania de consultanţă Armand Consulting din Timişoara, care controlează şi furnizorul de electricitate Armand Energy din Timişoara şi deţine acţiuni şi la compania Lotus Energy din Hunedoara, scrie Profit.ro.

În 2015, primul an de activitate, Restart Energy One a avut afaceri de 5,4 milioane lei şi o pierdere de 62.920 lei, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 21,1 milioane lei şi un profit net de 459.487 lei.

TV SAT 2002, parte din grupul Media TVSAT, este pe piaţă de 15 ani, având anul trecut un profit de aproape 2,5 milioane lei. În 2013 a primit licenţa CNA pentru lansarea postului TV SAT în Râmnicu Sărat, iar în vara anului trecut a lansat primul emiţător privat cu semnal digital terestru.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.