Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Frankort&Koning Beheer Venlo BV intenţionează să preia compania TP Haluco Holdings BV, ambele din sectorul de comerţ cu fructe şi legume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Frankort&Koning Beheer Venlo BV intenţionează să preia compania TP Haluco Holdings BV”, a informat autoritatea de concurenţă.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea de concurenţă.

În România, Frankort&Koning Beheer Venlo B.V. acţionează pe piaţa comerţului cu ridicata de fructe şi legume proaspete.

TP Haluco Holdings BV, Olanda, deţine Haluco BV şi Nedalpac BV, companii active în sectorul comercializării şi distribuţiei fructelor şi legumelor. În România, Haluco BV acţionează  pe piaţa comerţului cu ridicata de fructe şi legume proaspete.

 

 


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.