Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) a anunţat luni că a avizat, până la 31 august 2022, 40.305 cereri de plată, pentru creditorii de asigurări ai City, iar plăţile efectuate de Fond până la data menţionată au ajuns la un total de aproximativ 385 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fondul de garantare a asiguraţilor a avizat, până la 31 august 2022, 40.305 cereri de plată, în cadrul Comisiei Speciale. Plăţile efectuate de Fond până la data menţionată, pentru creditorii de asigurare ai Societăţii de Asigurare Reasigurare City Insurance SA, au ajuns astfel, la un total de aproximativ 385 milioane lei”, anunţă FGA.

Cererile de plată sunt soluţionate în ordinea depunerii acestora de către creditori la FGA, fiind analizate de către direcţiile de specialitate ale Fondului.

Stadiul de soluţionare al cererilor de plată poate fi urmarit pe site-ul Fondului, respectiv: https://www.fgaromania.ro/status-cereri-nou

În prezent, FGA a finalizat procesul de înregistrare a cererilor de plată primite până la data de 31 august 2022.

Numărul total de cereri înregistrate este de aproximativ 248.000.

Cu 1,15 milioane poliţe RCA în vigoare la finalul anului trecut, dintre care 500.000 denunţate automat la data de 11 mai, 16.305 poliţe de garanţie încă în vigoare astăzi aferente a peste 7.000 de asiguraţi, instituţii şi alte persoane juridice, dar şi peste 10.000 de litigii naţionale şi internaţionale, falimentul City Insurance este cel mai mare din istoria recentă a României.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.