Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă, marţi, că sectorul industrie a trecut pe plus după 19 luni de recesiune, ceea ce reprezintă dovada clară că în 2021 România poate avea o creştere economică peste aşteptări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sectorul industrie a trecut pe PLUS după 19 luni! În octombrie 2020, dinamica sectorului industrial a devenit pozitivă. Acest sector a fost aruncat în recesiune în aprilie 2019. Revenirea sectorului industrial reprezintă dovada clară că în 2021 România poate avea o creştere economică peste aşteptări”, a scris, marţi, pe Facebook, Florin Cîţu. 
 
Potrivit acestuia, ”pentru a garanta această creştere economică peste aşteptări în 2021 este nevoie de un program de guvernare care să stimuleze în continuare investiţiile şi un buget care să elimine risipa resurselor bugetare”. 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.