Premierul Florin Cîţu a declarat că la întâlnirea de marţi cu reprezentanţii Consiliului Tripartit speră să se ajungă la varianta finală la salariul minim. El a adăugat că antreprenorii preferă o creştere de la 1 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La începutul lui octombrie. Mâine (marţi - n.r.) la Consiliul Tripartit sper să avem varianta finală la salariul minim. Varianta preferată de antreprenori e de 1 ianuarie, am avut în acest sens discuţii cu oamenii din domeniu”, a afirmat luni Florin Cîţu.

Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, după Congresul PNL unde a fost ales preşedinte al partidului, că de la 1 ianuarie 2022 vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind că îşi doreşte ca astfel de creştere să se producă la începutul fiecărui an calendaristic. „Nu vom mai folosi aceste creşteri ca instrument politic”, afirmă premierul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.