Premierul Florin Cîţu a anunţat, după şedinţa de marţi a coaliţiei despre rectificarea bugetară, că suma care va fi alocată suplimentar Ministerului Transporturilor este de circa 625 de milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La Transporturi, aşa cum v-am spus, au cerut pentru subvenţii şi pentru asistenţă socială şi acolo vom suplimenta puţin sumele. La asistenţă socială vom merge pe media ultimilor ani, deci cu 100 de milioane, şi la subvenţii cu 83 de milioane. Totalul este puţin mai mare, pentru că am suplimentat şi la CNAIR, acolo m-am uitat la execuţie şi execuţia este bună şi acolo am suplimentat cu 170 de milioane. 625 de milioane, cam aşa sunt”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de marţi a coaliţiei unde au fost discuţii despre rectificarea bugetară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.