Florin Cîţu a anunţat că până luni trebuie înfiinţat un grup de lucru sub coordonarea directă a Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Şeful Guvernului a adăugat că ulterior va trebui ca Executivul să adopte hotărârea care să aprobe forma finală a PNRR, însă problema este că nu poate fi aprobată dacă ministerul are interimar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tot astăzi am prezentat un calendar al câtorva lucruri după PNRR, sunt câteva proiecte de OUG care trebuie aprobate, inclusiv pentru cadrul financiar de audit şi control. Am o notă către ministere prin care am stabilit un grup de lucru care trebuie să se înfiinţeze până luni sub coordonarea directă prin cadrul MIPE. După aceea trebuie hotărâre de Guvern care să aprobe forma finală. Problema e că nu poate fi aprobată de un minister la care e interimar. Vom vedea cum vom aproba, depinde cum e situaţia Guvernului atunci”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.